Halaman

GMOYZSTUDIO

Rabu, 3 Ogos 2011

Segmen | Singgah Sahur Pucukandubi


Assalamualaikum dan salam Ramadhan al-Mubarak buat semua warga blogger dan blog-walker kat luar sana. 
Merujuk kepada gambar kat atas yang COMEY tuh, saudara pemilik blog PucukandUbi telah mempelawa aku untuk menyertai segmen yang digelar Singgah Sahur PucukdanUbi.

Jadi straight to the point.
Ramadhan neh aku x berpuasa kat KAMPONG TERCINTA =(
So, kalau nak cerita pasal sahur aku, rsanya simple mimple jer,
kadang2 makan kt rumah(sewa) (masak sendiri),
kadang2 kalau malas skit, pi makan kt luar,
kalau malas & budget tinggi skit, makan kat McD tempat aku kerja =)
BUJANG LER KATAKAN.

Ermm...
Tak tau nak tulis pe lg, memandangkan nama segmen pon singgah sahur, rasanya x perlulah aku nk citer pasal berbuka kan, nanti kene wat la segmen Singgah Berbuka plak =).

Selamat Berpuasa kepada semua muslimin dan muslimat,
last but not least,
jangan buka tudung periuk tengah2 hari buta ep...

4 ulasan:

  1. hey there . salam kenalan ya .

    thanks join Singgah Sahur ame . HAHA ! :D

    happy Ramadhan .

    BalasPadam
  2. Salam Singgah dari Segmen Singgah Sahur Ame Elms :)

    selamat menunaikan ibadah puasa dengan keimanan dan keinsafan , Insyallah :)

    oh ya ! jangan lupa singgah blog AM dan sertai contest Baju Melayu + Baju Kurung ya !

    have nice day ahead !

    BalasPadam
  3. hey there . ame sudah pun review blog kamu . maaf diatas kelewatan nya ya . :)

    http://pucukandubi.blogspot.com/2011/08/singgah-sahur-review-5.html

    have a nice day ahead .

    BalasPadam