Halaman

GMOYZSTUDIO

Khamis, 14 April 2011

Study Week


Study week merupakan minggu yang paling ter'havoc' bagi semua pelajar2 universiti. Minggu ini merupakan satu2 nya minggu untuk pelajar2 mencari ilham di kampung halaman masing2...
Huh?
O I C, begitu rupenyer study week nih. Mungkin tak semua yang cari ilham kat kampung, mungkin kat bilik asrama jer. Tapi betulkah cari ilham, ataupun sebenarnya cari Ahmad Idham. Ada kene mengena ke? Sendiri buat sendiri tahu lah yer apa yang dibuat pada minggu study week.

Pensyarah pun naik runsing memikirkan, kenapalah bila tiba study week jer mesti ramai yang balik kampung untuk cari ilham. Yelah study week tuh dia tak bagi syarahan, so pelajar2 free lah selama 7 hari 7 malam, mesti nak balik kan. Nak buat apa kat asrama 7 hari 7 malam.

Hari pertama study week: bangun tido, sarapan, online, makan tengah hari, online, riadah, makan malam, online dan tido.
Sampai hari kelima barulah jadi len skit rutin: bangun tido, sarapan, study, online kejap, makan tgh hari, study kejap, tido, riadah, makan malam, study, online kejap dan tido.

Mana boleh tak balik, mesti balik daripada dok membazir masa kat asrama tuh 4 hari pertama. Siapa makan cili dialah yang rasa pedasnya yer...

Apa-apa pun, kepada sahabat2 yang akan menghadapi peperiksaan, gunalah masa yang ada untuk mentelaah syarahan2 yang diberikan oleh pensyarah. Yang mana dah hilang kat kepala tuh, update2 lah..

GOOD LUCK...SEMBAHYANG JANGAN TINGGAL..

.

2 ulasan:

  1. Haha.. aku tempias sekali dalam category diatas..
    Yang penting, tips exam yang Dr.X bagi..
    JANGAN BALIK KAMPUNG!! tu jer..

    BalasPadam